Kiss Tibor
22:33 12.6.2013
A magyarok nyilai - az igazság nyilai...
lehet ettől rettegni is.
Ámor nyilait senki sem féli, pedig nem kevés szerelem-féltés gyilkosság és öngyilkosság okozója.
Aminek 2000 éve aktualitása van, Azt nem lehet a végtelenségig halogatni!
A magyarok Róma működését (jog, vallás, civilizáció) figyelik. (Ezért a népvándorlás)
Rovásírásunk vagy a legősibb, vagy "földöntúli" kozmikus.

Iren Schrenk
00:38 24.1.2012
Csak nagyszeru emberek rol,nemzetekrol irnak dicsoito szavakat,ezek kozt mi magyarok is ott vagyunk,ez nem szegyen ez ereny.Hogy a hosok nemzete vagyunk az csak minosit bennunket,ami nem kis dicsoseg.Ezt tanitani kell a neppel mar gyerekkortol,mert a mai gyarlo vilagban csupan aldozatkent tununk fel onmagunknak,pedig csak alszunk melye ugy hogy nem is almodunk,Almodjunk egy hozzank melto eletrol,ebredjunk fel es tervezzuk meg almainkat es dolgozzunk erte,hogy valora vaqlhasson jogos almunk.Talpra magyar hi a haza...Hogy ez a dolgunk affelol nincs ketseg,hiszen ha az arra meltetlan Nyugatot meg tudtuk menteni az idegen vallasok rajuktelepedesetol,akkor magunkert is tehetunk legalabb ennyit,amire kepesek lehetunk.Most vegre olyan miniszterelnokunk van ,aki 170 ev utan a magyarok nagy vezere lehet,de hallani kell szavat es erteni es tettel Ot kovetni.Nehaggyunk ki egy ujabb lehetoseget a felemelkedeshez,mert alattunk nagy az ingovany es ha kishituek maradunk,abban elsullyedhetunk.Forrjon egysegbe a magyar nep es az alom valora valik,ujra egy orszagban fog elni a tortenelmi magyar.Kerem a Jo Istenek segitsenek ebben bennunket.A hazaert,a szabadsagert es a boldogulasert.Isten bennunket segitsen ebben

Horvath Takacs Szabolcs
14:51 8.1.2012
"a Magyarok Istenere eskuszunk..." Itt az ido hogy betartsuk szavunkat, tennunk kell nepunkert a vilagert, hinnunk kell kuldetesunkben, cselekednunk kell, mert lelkunk melyen mindanyian tudjuk hogy a mi nepunk hordozza magaban a nagy titkot, az orok igaszsagot a vilagot megmento tudast! BOCSASSUNK MEG HAT MINDENKINEK, VALLALJUNK FELELOSSEGET, CSELEKEDJUNK! " TALPRA MAGYAR... " !!!!!!!!!!!!

Horthy Miklós
16:36 10.3.2011
A háborút elvesztettük, s vele népünk legjobbjait. Minden nap koholt vádakkal kell szembesülnünk, s így a magyar egyre csak nyomorékabbul érzi magát, elfelejti hogy ki ő és honnan jött. Megcsonkított hazáját választott, de nem magyar vezetői nyomorba döntik, megsarcolják és kiszolgáltatják. A láthatatlan ellenség lövés nélkül foglalja el földjeink, otthonaink miközben a nagy többség mit sem sejt. DE. Az esély adva van, s ha felébredünk, akkor több, mint hatvan év után ismét a kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását. Győz az igaz, és hal az áruló. De vajon felakartok ébredni?

Tovább: 1-4 | 5-6


  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező, nem publikus)

Megjegyzés

Biztonsági kód
Kötelező a képen látható karaktereket beírni.