Magyar Mágnás - Gazdag nemzet - Erős nemzet
2018. szeptember 20.
Főoldal · Alapfogalmak · Cash Flow · Gazdag nemzet - erős nemzet   Rólunk · Kapcsolat · Támogass!
Főolal » Játék
Személyes pénzügyek Tőzsde Ingatlan Kvíz Számológép Játék MM iskola
NAPI ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 1.170 USD  
1 EUR = 4.652 RON  
1 EUR = 323.330 HUF  
1 USD = 112.340 JPY  
SZAVAZÁS
Szerinted képes vagy a piaci átlagnál nagyobb hozamot elérni?
Igen.
Eddig nem jött össze...
HÍRLEVÉL


Pénzügyi Kézikönyv

Támogasd a Magyar Mágnást!

Játék

Tanulj meg alkudozni

Az üzleti élet elengedhetetlen velejárója az alkudozás. Az alku során megpróbálsz magadnak egy jó helyzetet, ügyletet teremteni, amiből csak nyereséged származhat. Ha jól tudsz alkudozni, akkor ez a képesságed sokat lendít majd vállalkozásodon, és életed minden területén is segít.

Ez az angol nyelvű játék segít elsajátítani az alkudozás néhány alapelvét, és alkalmad ad gyakorolni őket. Te egy bolt tuljadonosa vagy, akinek sürgősen kellene pénz, és pont belép egy ügyfél a boltodba...

 

Kattints ide és játssz....


Tanulj meg alkudozniTanulj meg alkudozni

Youda farmer

A YOUDA FARMER egy nagyon szépen elkészített grafikájú minőségi stratégiai játék, ahol egy farmon kell gazdálkodnod, és a termelt árut a falusi üzleteknek kell elszállítani, majd eladni. A játék kezdésekor a program szépen végigvezet mit és hogyan kell csinálnod, bár a játék Angol nyelvű (plusz 5 választható nyelv, a magyar sajnos nem került bele), de kis gyakorlás után nyelvtudás nélkül is nagyszerűen játszható. Ahogy gyűlik a pénzed, egyre több mindent tudsz magadnak vásárolni, és a vásárlók köre is bővülni fog. Búzatermesztéssel kezdesz, de a későbbiekben, ha jól kereskedsz, vásárolhatsz csirke ketreceket, disznó farmot, tejüzemet, komposztáló gépet, paradicsom földet, víztározót, persze minél több dologba vágod a fejszéd, annál nehezebb lesz a termelt, árucikkek összegyűjtése.

 

Kattints ide!


Youda farmerYouda farmer

A farmer

A játék rendkívül egyszerű és könnyen játszható.

Gazdálkodnod kell a házad táján levő 4 földdarabon. Vethetsz el retket, sárgarépát, krumplit, paradicsomot, kukoricát, epret, szőlőt, dinnyét. A vetést minden nap öntözni kell, ápolni, kártevőktől megtakarítani. Beéréskor a terményt eladod jó pénzért, és belőle újabb magvakat vásárolhatsz.

Ezenkívül tyúkokat is tarthatsz, ezek minden napra tojnak egy tojást, ami szintén pénzforrás. Ha mindent jól végzel és odafigyelsz, lassacskán meggazdagodsz. Nagyon egyszerű, kedves kis játék.

 

Kattints ide és játssz...


A farmerA farmer
A farmerA farmer

Farmer a harmadik vilag országában

Ez a játék szintén földművelésről szól, de egy kicsit nehezebb, ugyanis többről van szó. Van egy családod a harmadik világ egyik országában, amit el kell tartanod. Természetesen a fő megélhetési forrás a mezőgazdaság - növénytermesztés és állattenyésztés. A körülmények mostohák, sok a természeti katasztrófa, kevés a termés, hiányzik az infrastruktúra. A családtagok megbetegedhetnek, gondozni kell őket. A haladás titka a folyamatos befektetések, fejlesztések: istálló, kút, épületek, iskola. Egyszóval nem könnyű, de annál nagyobb a sikerélmény ha ilyen körülmények között sikerül eltartanod és növelned a családod, megadva nekik mindent. A valós életben sincs ez másként...

 

Kattints ide és játssz...


Farmer a harmadik vilag országábanFarmer a harmadik vilag országában
Farmer a harmadik vilag országábanFarmer a harmadik vilag országában
hírdetések